Klimaatveranderingen indammen met overstromingsoplossingen 

Aggéres is een Antwerpse pionier in innovatieve overstromingsbescherming. Dankzij onze ingenieuze mobiele waterkeringen bieden we wereldwijd bescherming aan steden & belangrijke infrastructuur tegen klimaatveranderingen. Vertel ons wat je precies zoekt en we bieden u een op maat gemaakte, en duurzame oplossing. 

Hoe kunnen we u helpen ?

Ontdek onze oplossingen voor:

Publieke toepassingen

Wij bieden oplossingen aan voor bedrijven en steden, ontworpen door onze eigen ingenieurs. 
Bescherm uw infrastructuur met waterkeringen, vang regenwater op met een waterbergingskelder of garandeer een veilige opslag van chemische stoffen met een efficiënte vloeistofbarrière.

Private toepassingen

Bescherm uw woning tegen overstroming met een kwalitatieve mobiele waterkering, ontworpen en getest door deskundige technici.

Openbare projecten

Overstromingsbescherming nodig? 
Wij houden van een uitdaging ! Als full-service partner van de overheid en diverse ingenieursbureaus ontwerpen en realiseren we ook voor u de juiste oplossing. 
Al onze producten worden intern ontworpen en getest.

Neem contact op 

Private projecten

Bent u op zoek naar overstromingsbescherming voor uw woning ? 
Dankzij onze technische expertise kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

Neem contact op 

Waarom kiezen voor Aggéres?

Overstromingen vormen een reële bedreiging voor vele steden in de wereld. Aggéres biedt een optimale bescherming tegen deze klimaatcrisis met duurzame en mobiele oplossingen tegen overstromingen. Door het gebruik van geavanceerde technieken kunnen we een maximale veiligheid garanderen, met slechts een minimale visuele impact.

Onze doelstelling ?
Slim waterbeheer en een veiligere stadsomgeving voor onze toekomstige generaties.

 

Ons verhaal